I made it ;)

Jo nu är jag framme, kom fram i onsdags (Amerikansk tid) och torsdag morgon (Svensk tid)..

Resan gick väl bra måste jag ju säga.. vart bara lite nervös i Sthlm för jag frågade en som jobbade där om mitt pass.. eftersom sist jag var i USA så glömde dom att ta bort ett grönt kort som dom sätter fasst i passet..
Och det är tydligen som att man aldrig har lämnat landet då!
Hur som helst.. hon jag frågade om det här i Sthlm sa att det där inte var bra. Hon hade varit med om samma sak, och när hon sedan skulle in i landet så tog dom in henne i ett förhörsrum.. och skulle veta ALLT! Hon sa att dom skulle tex vilja veta allt om min ekonomi, om Marks ekonomi om han familjs ekonomi, hur jag skulle klara mig där i 3 månader.. osv osv
Dom skulle vara misstänksamma att jag hade varit där illegalt.. och jobbat osv..

Så jag blev rätt så nervös.. Men när jag väl kom till Newark, det enda som hände var att han sa: se till att dom tar det här nästa gång du lämnar landet.. Så jag hade varit orolig helt i onödan!

I flyget mellan Newark och Denver försökte jag sova så mycket som möjligt, för att orka vara uppe ett tag när jag kom fram.. men det var lite svårt att slappna av, var så himla spänd för att träffa Mark igen :) 

Och när jag väl kom fram till Denver så stod Mark där och väntade! Alltså vilken underbar känsla som for genom kroppen :) Har saknat han så mycket!!

Vi for iallafall runt och körde i Denver kollade på skyskraporna och julbelysningar och juldekorationer.. Hur fint som helst :) Sen for vi iallafall och åt på taco bell det är så himla gott där :)



Torsdag: var vi inne istan i 11 timmar.. :)
Skulle egentligen julhandla, men vi hittade som inget, eller vi ides typ inte leta :P men hittade iallafall en colorado tröjja åt mig själv :) Sen körde vi runt och kollade på pyntade hus medans vi lyssnade på jul musik och sjöng med :D Vad gör man inte för lite christmas spirit ;)
Sen for vi och åt på en reasturang som heter Texas road house, jätte mysig reasturang med jätte god mat..



Och här har vi tagit kort på lite pyntade hus.. Blir inte så bra bilder, men det syns ju litegrann iallafall :)










Den här bilden är det påsar överallt med ljus i, som man brukar se på filmer ibland..




Fredag: Idag har vi lyckats jul handla åt alla barnen förutom Joseph.. för han är äldst (15 år ) och därmed svårast att köpa åt! men vi ska nog hitta något åt han också :)
Hittade även en Avalanche tröjja till matchen på tisdag :) Och en väska hittade jag också! :D  
Sen for vi till ett ställe som man kör bil igenom som är jättepyntat och med tomtar å allt..
När man kommer in där så frågade dom om vi hade nå barn med oss (för det är ju igentligen mest för barn det där :P ), men vi sa iallafall att vi inte hade det.. Och då frågade dom om vi ville att jultomten skulle hälsa på nån av oss när vi körde förbi han.. Och Mark sa direkt jo, Josefin.. så dom skrev en lapp med mitt namn och satt fast den lappen på sidan av bilen så att tomten skulle kunna säga mitt namn å att jag skulle bli så himla överaskad av att han visstemitt namn!! haha alltså fy fanken vad jag skämdes!
Det var inte bara jultomten som sa merry christmas josefin.. näe utan det var nästan varenda en som jobbade där.. som böjde sig ner till bilen och sa det medans dom sökte efter ett barn :P haha
Vi tog inga kort där, men filmade.. men kan inte lägga upp några film klipp.. har inte en sådan kabel :/
 
Sen körde vi upp till klippiga bergen, för mark ville visa mig utsikten därifrån när det är julpyntade hus överallt.. men det var så fruktansvärt mörkt där! så jag vågade inte kliva ur bilen :P haha
Var så rädd för bergs pumorna dom har där..
Vart även rädd för två bilar som körde förbi, trodde att det var mördare eller nåt..
Men i bilarna var det fullt av ungdomar.. och Mark sa att det var college ungdomar som alltid kom upp till bergen för att festa..  
Hur som helst när vi hade kommit ner för berget så for vi till Mesa i Broadmoor.. Där alla rika bor..
typ läkare och advokater.. VILKA hus det fanns där! hej och hå! inte lite avis man blev :P
på en av gårdarna låg det 3 st Hjortar.. trodde att dom tillhörde julpyntet tills dom rörde på sig :P hehe





Här är hjortarna vi såg på gården


Men nu ska vi se lite på tv å sen sova!
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej

Vad läckert med alla julpyntade hus

Snygga tröjor du handlat.

2009-12-19 @ 15:40:54
Postat av: Sara

Snygga tröjor!

Haha, alltid så överdrivet pyntade hus men säkert roligt att se! :P

Kram

2009-12-20 @ 16:00:50
URL: http://minismurfaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0